Χαρτικά Mark

Η Εταιρεία Ι & Μ Μάρκου ΑΒΕΕ εδώ και δεκαετίες παράγει επεξεργάζεται και εμπορεύεται μια ευρεία γκάμα χαρτικών οικιακής και επαγγελματικής χρήσης, συστημάτων καθαρισμού, αναλώσιμων προϊόντων και προϊόντων HO.RE.CA καθώς και χαρτιών συσκευασίας.

Σε όλες αυτές τις ξεχωριστές μας δραστηριότητες υπάρχει ο κοινός παρονομαστής ότι κάθε δικό μας προϊόν αποτελεί την ιδανική λύση σε κάθε δικό σας πρόβλημα ,την ιδανική απάντηση σε κάθε δική σας απαίτηση.

Για τις περισσότερες εμπορικές εταιρείες η στιγμή της οριστικοποίησης μιας πώλησης σημαίνει το τέρμα της προσπάθειας. Για εμάς όμως τους ανθρώπους της Εταιρείας Μάρκου κάθε πώληση σημαίνει την αρχή μιας καινούριας σχέσης. Μιας σχέσης συνεργασίας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Ο βασικός μας στόχος άλλωστε είναι να παραμένουμε σε συνεχή επαφή με τους πελάτες μας, να βελτιωνόμαστε και να καλύπτουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την κάθε σας ανάγκη, προσφέροντας μια μοναδική σειρά προϊόντων χάρτου, εργαλείων και συσκευών καθαρισμού και υγιεινής για Ξενοδοχεία, Επιχειρήσεις μαζικής Εστίασης, Εταιρείες catering,Τράπεζες, Νοσοκομεία, συνεργεία καθαρισμού κλπ.

Προκειμένου να καλύψει κάθε απαίτηση της αγοράς η Εταιρεία Ι & Μ Μάρκου ΑΒΕΕ έχει συνάψει συμφωνίες συνεργασίας με πρωτοπόρες μικρές και μεγάλες παραγωγικές επιχειρήσεις από όλη την Ευρώπη.

Αυτή η εταιρική φιλοσοφία διέπει την λειτουργία μας ήδη από το 1940, από την εποχή δηλαδή που ο Γεώργιος Μάρκου έθεσε τις βάσεις της εταιρίας, εισάγοντας χαρτιά συσκευασίας και εκτυπώσεων. Η ίδια φιλοσοφία μας παρακίνησε το 1965 να φέρουμε πρώτοι στην Ελλάδα τις επαναστατικές  μεταλλικές συσκευές με τις χάρτινες χειροπετσέτες αλλά και να δημιουργήσουμε το 1975 μια πρότυπη βιομηχανική μονάδα στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στο Κορωπί Αττικής .

Η Εταιρεία μας από το 2005 είναι πιστοποιημένη με ISO 9001 & ISO 14001.

espa