Gojo – Purell

Τεχνολογία PURELL® & GOJO®

Η δύναμη του PURELL®, του Νο.1 απολυμαντικού χεριών στην Αμερική, σε μία συσκευή διάθεσης μη-αερολύματος, φιλική προς το περιβάλλον. Η συσκευή και τα ανταλλακτικά TFX TM Touch Free αποτελούν προϊόντα πατενταρισμένα διεθνώς.

Το αντισηπτικό χεριών Purell Advanced είναι κατάλληλο για χρήση σε ιατρεία, σχολεία, γηροκομεία, εξεταστικά κέντρα, κλινικές, οίκους ευγηρείας, ξενοδοχεία, χώρους παρασκευής τροφίμων κα. Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.Γιατί είναι σημαντικό να έχετε καθαρά χέρια. Τα χέρια είναι φορείς μικροβίων. Αγγίζοντας τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα σας με άπλυτα χέρια θα μπορέσουν να εισβάλουν μικρόβια στον οργανισμό σας. Τα μικρόβια μεταδίδονται επίσης αν κάποιος φταρνιστεί ή βήξει στα χέρια του και μετά αγγίξει άλλο άτομο ή αντικείμενο. Αν κάποιος έχει αυτά τα μικρόβια στα χέρια του μπορεί να αρρωστήσει αν δεν τα πλύνει πρώτα πριν αγγίξει τα μάτια, τη μύτη ή το στόμα του.

Το PURELL® είναι ένα δροσιστικό απολυμαντικό υγρό σε μορφή γέλης, κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών με εντριβή, το οποίο σκοτώνει το 99,99% των πιο κοινών μικροβίων που προκαλούν ασθένειες και δρα καθώς εξατμίζεται η αλκοόλη χωρίς τη χρήση σαπουνιού, νερού ή πετσέτας.Αντισηψία χεριών– Purell® Advanced / Η νούμερο 1 προτίμηση του ιατρικού προσωπικού στην Αμερική. Ένα αξεπέραστο αντισηπτικό χεριών. Επιτυγχάνει την υψηλότερη αντιμικροβιακή αποτελεσματικότητα ενώ είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι διατηρεί την υγεία του δέρματος. Το Purell ® ADVANCED ηγείται ενός συνολικού συστήματος υγιεινής των χεριών που προωθεί τον έλεγχο των λοιμώξεων και την μεγιστοποίηση της εναρμόνισης με τα Ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. Μία γέλη που προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση κατά τη διάρκεια της χρήσης της και είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι διατηρεί την υγεία του δέρματος. Εφαρμογή με αυτόματα dispensers. Με τις αυτόματες Τouch-Free συσκευές της GOJO Industries, δεν απαιτείται ν’ αγγίξουμε κάτι – απλά τοποθετούμε τα χέρια μας στο κάτω μέρος της συσκευής. Το μέλλον της υγιεινής των χεριών είναι Touch-Free. Οι πλέον αξιόπιστες συσκευές στην κατηγορία τους.

  • Ενεργοποίηση με τη βοήθεια φωτοκυττάρων
  • Περίπου 30,000 χρήσεις με τρείς αλκαλικές μπαταρίες
  • 3 χρόνια εγγύηση

Συχνές ερωτήσεις – Μάθετε τα πάντα για το PURELL

Τι είναι το PURELL®

Το PURELL® είναι ένα δροσιστικό απολυμαντικό υγρό σε μορφή γέλης, κατάλληλο για την απολύμανση των χεριών με εντριβή, το οποίο σκοτώνει το 99,99% των πιο κοινών μικροβίων που προκαλούν ασθένειες και δρα καθώς εξατμίζεται η αλκοόλη χωρίς τη χρήση σαπουνιού, νερού ή πετσέτας. Ποια είναι η δραστική ουσία;

Η δραστική ουσία είναι αιθυλική αλκοόλη κατά 70% γνωστή και ως το «απολυμαντικό στοιχείο της μητέρας φύσης». Η αιθυλική αλκοόλη είναι μια από τις ασφαλέστερες αλκοόλες και γνωστή για τις αντισηπτικές της ιδιότητες.
Τι είδους μικρόβια σκοτώνει το PURELL®. Το PURELL® παρουσιάζει βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και ιοκτόνο δράση. Είναι αποτελεσματικό σε μεγάλη ομάδα μικροβίων, όπως Staphylococcus aureus ATCC 6538 και Pseudomonas aeruginosa ATCC 15442 , Escherichia coli NCTC10538 και Staphylococcus epidermidis NCTC11047, Escherichia coli NCTC10538, Εnterococcus hirae NCIMB 8192, Pseudomonas aeruginosa NCIMB 10421, Staphylococcus aureus NCTC 10788 , Candida albicans ATCC 10231 κ.α.

Πότε μπορώ να χρησιμοποιήσω το PURELL®;

Το PURELL® είναι ιδιαίτερα χρήσιμο όταν δεν υπάρχει νερό και σαπούνι. Εάν τα χέρια σας δεν είναι εμφανώς λερωμένα, η χρήση απολυμαντικού υγρού σε μορφή γέλης (gel) περιεκτικότητας σε αλκοόλ άνω του 70% θα μειώσει δραστικά τα μικρόβια. Αν τα χέρια σας είναι εμφανώς λερωμένα, πλύντε τα με νερό και σαπούνι.

Πόσο συχνά μπορώ να χρησιμοποιώ το PURELL®;

Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε άφοβα όσο συχνά θέλετε. Το PURELL® περιέχει γλυκερίνη που φροντίζει και ενυδατώνει το δέρμα. Συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χώρους όπου η συχνή απολύμανση των χεριών είναι απαραίτητη, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χωρίς να σκάει το δέρμα.

Πώς χρησιμοποιώ το απολυμαντικό υγρό PURELL® στα χέρια μου;

Επαλείψτε μια μικρή ποσότητα περίπου 3ml του προϊόντος στα χέρια σας και τρίψτε όλες τις επιφάνειες χωρίς να παραλείψετε τις περιοχές των δαχτύλων, των νυχιών, του αντίχειρα και του καρπού. Τρίψτε τα χέρια σας μέχρι να στεγνώσουν.

Συνιστάται η χρήση του PURELL® μετά το καθάρισμα των χεριών;

Το συχνό πλύσιμο ξεραίνει τα χέρια. Το ξερό δέρμα δημιουργεί σημεία εισόδου μικροβίων στον οργανισμό. Το PURELL® αποτελείται από ενυδατικές ουσίες οι οποίες διατηρούν το δέρμα σας απαλό και προστατεύουν ενάντια στο σκάσιμο της επιδερμίδας σας.

Μετά από πόση ώρα σκοτώνονται τα μικρόβια;

Η δράση του PURELL® γίνεται μέσα σε 30 δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του προϊόντος. Δεν αφήνει κανένα απολύτως υπόλειμμα, εκτός από μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

espa